miercuri, 7 iulie 2010

Campionatul Mondial pe sfarsite



Villa sau Klosse? Aceasta a fost una din primele intrebari dinaintea meciului din aceasta seara. Unul dintre acestia se va bate cu Wesley Sneijder pentru titlul de goalgetter, olandezul avand in acest moment sansa de a deveni cel mai bun marcator de la Cupa Mondiala.
Paul, caracatita din Germania nascuta in Anglia i-a dezamagit pe nemti indreptandu-se spre cutia cu mancare a spaniolilor , lucru care nu le-a convenit deloc. Cu toate ca s-a cam zbatut intre cele doua cutii cu mancare ( lucru care eu cred ca a vrut sa arate ca o sa fie invinsa cu greu ) pana la urma a ales cutia cu steagul Spaniei pe ea. Caracatita a prezis pana acum corect toate meciurile Germaniei, inclusiv infrangerea in jocul cu Serbia.
Minutul 73 : Goool Spaniaa !! Primul gol al partidei inscris de catre Puyol care a prins perfect centrarea din corner a lui Xavi
Minutul 90+3 : Se fluiera finalul ! Spania se califica in Finala Campionatului Mondial alaturi de Olanda.
Un singur lucru era sigur înaintea meciului din această seară. Finala Campionatului Mondial va fi 100% europeană. După Olanda, deja calificată, Germania şi Spania şi-au disputat locul în partida care va desemna noua câştigătoare a trofeului. Spaniolii au reuşit să se impună cu 1-0, datorita lui Puyol, care a marcat în minutul 73, reuşita fundaşului Barcelonei venind ca urmare a unui corner bătut de Xavi. Spaniolii se califică în premieră într-o finală de Campionat Mondial, formaţia lui Del Bosque controlând aproape tot meciul. Spania va juca duminică împotriva Olandei, de la 21.30, iar Germania şi Uruguay se vor lupta pentru locul trei sâmbătă, de la aceeaşi oră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu